Уманський НУС | сьогодні: 18.07.2019

Господаренко Григорій Миколайович

Господаренко Григорій Миколайович

Місце роботи
Уманський національний університет садівництва, Україна

Наукове звання
доктор с.-г. наук

Посада
професор кафедри агрохімії і грунтознавства

Статті

#PDFНазва статтіЖурнал
1 Вплив азотних добрив на поживний режим чорнозему опідзоленого та врожай нуту №1, 2014
2 Трансформація кислотно-основних властивостей грунту за тривалого застосування добрив у польовій сівозміні №1, 2014
3 Динаміка вмісту азоту в рослинах жита озимого та коефіцієнт його використання з добрив №1, 2014
4 Врожайність зерна ячменю ярого за тривалого застосування добрив у польовій сівозміні №1, 2015
5 Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від удобрення №1, 2015
6 ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ №2, 2018, 2018
7 АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД БІЛКА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ СОРТУ ТА ЛІНІЇ №2, 2016, 2016
8 ВПЛИВ ДОЗ І СПІВВІДНОШЕНЬ ДОБРИВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ №2, 2018, 2018
9 ВПЛИВ ТИПУ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ НА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА КУЛІНАРНУ ОЦІНКУ ГОТОВОГО ПРОДУКТУ №1, 2017, 2017
10 ЯКІСТЬ КРУПИ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ ЕКСТРУДУВАННЯ №1, 2018, 2018
11 ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ У ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ №1, 2016, 2016
12 ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ БОРОШНА ПШЕНИЦЬ РІЗНИХ СОРТІВ І ЛІНІЙ №2,2017, 2017
13 ВПЛИВ РЕЖИМІВ ЖИВЛЕННЯ НА БОРОШНОМЕЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ СОРТУ ПОДОЛЯНКА №2,2017, 2017