Уманський НУС | сьогодні: 18.07.2019

Технологічні властивості зерна кукурудзи сорту ДКС 4685 X 1390

Автор(и) Осокіна Н.М., доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Костецька К.В., , викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна (факультет інженерно-технологічний) Уманського національного університету садівництва, Уманський національний університет садівництва, Україна
Рубрика Насінництво
рік 2013 номер журналу №1-2,2013
cторінки 96-101 індекс УДК 664.788:633.16
Індекс DOI
Аннотація Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна кукурудзи сорту ДКС 4685 X 1390 для виробництва крупи.
Ключові слова
Завантажити файл    (завантажень: 343)